Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädd



jag kastar en blick ut genom fönstret
men springer snabbt och hämtar tillbaka den

rädd för att se något jag inte vill se




jag lyssnar på vad hjärtat har att säga
men håller snabbt för öronen

rädd för att höra fel












Fri vers (Fri form) av Irmelina
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irmelina