Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut

vi lägger ner hela verksamheten och flyr,
från verkligheten,
mot den trygga ensamheten.

vi tar farväl,
byter nycklar med varann,
ger tillbaks allt vad vi kan.

du faller på att säga ingenting,
du faller på att säga allt för mycket.

det är slut.




Fri vers (Fri form) av Irmelina
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 03:35



Bookmark and Share


  Julio VIP
Hmm riktigt sorgligt, men realistiskt
2010-10-10

  queenia
precis så... så sorgligt..
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Irmelina