Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom och värm mig


rimfrost på mitt fönster
som vacker mosaik

ensamhet känns mycket värre nu
jag är kall och fryser överallt

kom
och värm mig

kom och gör mig varm
låt mig få sova på din arm














Fri vers (Fri form) av Irmelina
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-13 04:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irmelina