Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bita mej i hjärtat

Han frågade mej
om jag var ensam
jag sa att jag var det


Jag vet inte varför han ville veta det
kanske tänkte han bita mej i hjärtat




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-14 11:00



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Som sagt, en pessimist, men en kreativ sådan! och ganska lakonisk på min ära, vilket är en bra sak (i mina ögon)
2010-04-14

  stenen/ Yv Ericsson
Känns som poeten har lite agg.
Han kanske ville kyssa ditt hjärta:)
Men bita, jaa dikten var bra.
2010-04-14

  Måna N. Berger
Hmm.. det ville han nog. Såg du om han kastade någon skugga?
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP