Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Legat sommar

Legat sommar
bortom sinnet,

graven ler
varet inom brustna drömmar

skriker eld




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-14 23:58



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
Skarpladdat, ord som knytnävar, och tunga som berg...

mkt bra.
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth