Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet verk skrivet för x antal år sedan...


Gå bak för att komma fram

Minns du när ditt liv förändrades
Var fick du insikten
Vem gav dig inblicken
Polisen söker fortfarande svaren

Inne i det stora svarta hittar man svaren
Hur vågade du
Hittade du fram eller gick vägen baklänges
Ett steg fram två bak
Var det inte så du sa?

Sökarna söker gränser
Men det skimrar i kanterna
"Spöken skimrar i kanterna"
Säger du och ler

Liv förändras konstant
Men hur hittade du fram när du gick baklänges
Kompassen var ju sönder
Och fotavtrycken gick inte att tyda
Vem var din kompis som försvann emellanåt?




Fri vers av li87
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-15 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

li87