Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kallt här

Jag vet att jag har mig själv att skylla
För min ensamhet
Men jag kan inte hjälpa att jag tänker på dig
Med avsky
Varför tog du värmen ifrån mig

Jag tänker inte be
Jag tänker inte bedyra mina rättigheter
Jag är större än så

För jag ligger i min lilla säng
Skyller min ensamhet på dig
Tyst för mig själv

Himmelen är lika mörkblå som vår sista tid
Har aldrig sett den så här
Har aldrig sett det här
Ensam

Tiden går och förlorar sin glans
Tiden går och vi består
Enskilda
Tiden går och allt är blått
Allt är fortfarande mörkblått




Fri vers av li87
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-04 14:52



Bookmark and Share


    JJ VIP
Man anar en förlorad kärlek....väldigt vackra rader och bra beskrivet...mörkblå moln kommer såsmåning om att blekna och långsamt övergå till ljus....men vad hjälper det när man är mitt i det mörkblåa....Din höga berättar standard syns tydligt i denna dikt! Jättebra! Mvh. JJ.
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

li87