Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständig skräck

Hon rör sig
som i ständig skräck
axlarna
armarnas rörelser
blicken viker undan

säger" jag är ingen"

att inte synas
att alltid

vara till lags

en utarbetad

skyddsmetod
totalt utan

effekt




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-15 10:20



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En som vill komma undan, läser jag, från våld och övergrepp.
Stark text.
2010-04-15

  stenen/ Yv Ericsson
En ledsam text att läsa. Varför är vi skapta så, att vi måste synas?
hmm. själv vill jag inte synas. tack.
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP