Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor med eget liv

stillsamma marker
och höga träd

under sällsamma
skuggor

djupa svarta tjärnar
utan botten

sagorna får eget liv

utombords

i skuggdunklet mellan
trädstammar

inombords lyser
en åskväderssol

i mörkret bakom mig
lyser min pannlampa
upp det förflutna
med en liten men klar
ljuskägla

där den sitter i nacken





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-15 21:53



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar kontrasterna utombords - inombords och åskväderssol - pannlampa i nacken!
2010-04-18

  Catharina Edin VIP
Ens förflutnas saga, så mycket tydligare såhär i efterhand.
2010-04-16

  Suzy med punkterna
Du skriver fantastist målande och bilderna stannar kvar länge.......Tjusigt
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP