Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade...

Det är i dina armar jag vill vara
om världen faller över mig
bli smekt av dina fingrar
tills tiden stannar till
och få höra i mitt öra
vad du göra vill

Kom, låt oss packa och dra
göra som andra har gjort före oss
leva det liv vi vill
inte göra vad andra oss säger till




Fri vers av Lindalou
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-11 21:10



Bookmark and Share


  HQ
Kärlek, så fint beskriven.
Fångande och inspirerande, även för
eviga singlar som jag själv.
Tack!
2010-12-11

    Max Poisé
Snyggt L. Sånt här gillar Max!
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou