Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Fredrik,
Jag saknar dig
Ibland
Just när
Det känns ensamt

Vi delade ett liv
Men du lämnade mig
Utan ett ord
Jag behövde tänka

Men du var
Hos henne
Du var redan där
Även när du var
Hos mig

Fredrik,
Allt gick för fort
Nu är jag ensam

Kanske
Är det så
Det ska vara

Jag är en Ö.




Fri vers av Hannah H
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-17 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah H
Hannah H