Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglar

Bleknande bilder
I mina speglar
Vem är Hon
Som ser

Djupt i mina ögon
Ser mina tankar
Mina minnen

Jag pryder mitt hem
Med döende blommor
Som en påminnelse
Om Hon
Som en gång
Var Jag

En spegelbild
Av mitt minne
Av skalet
Som är Hon
Som är Jag




Fri vers av Hannah H
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-25 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah H
Hannah H