Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En klump i magen 2

Jag försöker
Med tysta skrik
Jag vill att du
Ska känna min smärta

Är hennes sötma
Sötare än min
Har hon något
Jag saknar

Glittrande tårar faller
Som du inte får se
Kan du känna
Min smärta

Jag vill
Att du ska känna
Att du ska se

Men ändå inte




Fri vers av Hannah H
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-25 18:19



Bookmark and Share


    moggis
kan bara säga vackert
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Hannah H
Hannah H