Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömngångare i motljus

Den människan som tänker
för mycket på de bakomliggande
orsakerna och dolda agendorna

som alltid vill ha svar
på sina frågor, tre i taget
som alltid har frågor att ställa
och som upphör att leva
i väntan på svaren

håller andan

väntar alltid på ett svar
har alltid ställt en fråga
utan att ha fått svar
befinenr sig aldrig på
den plats hon ser ut att vara

frånvarande

är ständigt någon annan stans
möter därför aldrig
någon annan människa
kan heller inte se sig själv

i spegeln


går förbi med blicken i fjärran
det förflutna i själen och
i tankarna ett steg längre
som en sömngångare

i motljus





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-18 17:46



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Ja detta är mycket bra. Om att leva i det förflutna.
Bättre är att leva i nuet. men fri blir man aldrig.
Du är dyster i din poesi.det är bra. ut med det bara.
2010-04-19

  Catharina Edin VIP
Ja, bra skrivet, men jag tror inte jag känner igen mig? Tror jag lever svaren. Eller nåt. Du fick mig att fundera här.
2010-04-18

    ej medlem längre
Nu blev jag stum här. Det är som du beskriver mig!
Inte ett ord för mycket eller lite. texten flyter på fint och rubrik och text harmonierar. Helt enkelt en strålande alster Ingela!
Det blir både applåder och märke!
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP