Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammelmorfar

Född som en stjärna, dog som legend,
Du var smedjare och gav ut ny trend,
två år utav saknad av dig har gått,
vindar med minnen av dig har jag fått,
den här dagen har jag tänkt på dej,
glömmer aldrig allt du gjort, nej!
Älskad av många försvann du från oss,
och antar att alla denna dag tänder ett bloss,
nu har det gått ganska lång tid,
Jag önskar dig all lycka, och vila nu i frid.

By; Sofie Svensson 10/4-10.




Fri vers av Sofie Svensson
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svensson
Sofie Svensson