Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsterprakt

Blommande rosor
i början av november
en växthuseffekt




Bunden vers (Haiku) av Pia S
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-11-08 20:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här tände jag på...
2006-01-08

  Christer VIP
riktigt fyndigt! lästa o log
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S