Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid


är tid
då tid
död tid
svår tid
närtid
ny tid
min tid
all tid
din tid




Fri vers av Drömkram
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-19 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram