Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ismorgon

Tid av förväntan;
värme längtas av var själ

- lurifax april!




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-20 07:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja aprils humor är inte kul - inte när det regnar i varje fall
2010-04-24

    Madeleine Ågren (Maduska)
Skrattade till vid "Lurifax april!". det var så på pricken.
2010-04-20

    ej medlem längre
En sann april - haiku!


Ingenting är som väntans tider ...


Hälsn. Ann
2010-04-20

  Michaela Dutius
Ja april är en lurifax som ömsom slår och ömsom smeker
2010-04-20

    sajo
Verkligen vårkyla i luften. Snö väntas under dagen. April lurar oss verkligen vädermässigt. Gillar dina ord.
2010-04-20

    ej medlem längre
kanske dags för oss att börja dansa runt elden och sjunga vårsånger
2010-04-20

  ULJO
Det är inte bara 1 april som är lurig, utan hela månaden, åtminstone när det gäller vädret.
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP