Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte mer

jag orkar inte mer,
tårarna bara forsar ner,
trodde inte det här om dej,
fan vad du har svikit mej,
du ska kallas min bästa vän,
men det hade du aldrig på känn.




Fri vers av Sofie Svensson
Läst 223 gånger
Publicerad 2010-04-20 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svensson
Sofie Svensson