Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt om livet

Lever
gör den som drar kylig nattluft ner i lungorna
den som ännu andas
den som får se månljuset skimra på sin hud

den som låter leendet smeka mungiporna
som nyper gräs med tårna
och vet att skratta när lusten finns
den som vet att lyckan är förgänglig
att det efter regn kommer solsken
och som älskar




Fri vers av Lindalou
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-20 22:02



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Den mådde jag bra av, applåd!
2010-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Det är skillnad på att leva och att existera.
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou