Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan


Jag kan:
vara mamma
laga mat
gå till tandläkaren
sköta om djur
fixa jobbet
vara vän
plantera blommor
bo själv
rida
tanka bilen
vika tvätt
läsa böcker
vända pannkakor i luften
mmm...matdags...




Fri vers av Stella Stol
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-22 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol