Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vimmelkantig av sommarlust

Som en osynlig tyngd
över broarnas bärkraft
blir jag vimmelkantig av
alla liknelser

jag samlar mod
lägger
en sjal över mina axlar

en fin gardin av vit muslin
vinkar till mig genom öppet

sommarlust-fönster

här svänger vi vänster
sedan rakt fram till

renrakaland

här sväljer ingen

kameler




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-29 15:49



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, den sommarlusten; den är en sjuka för sig. Skönt att höra att Diktjaget är förberett på allt som stundar. Jag tänker bad i det fria.
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP