Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äter ju inte

Bantar du?
Nej vad fan säger du? Det klart att jag inte bantar
Vad tror du egentligen?

Men hallå, du äter ju inte
Jag äter visst, är bara inte så hungrig

Men du är ju typ mycket smalare ju
Det är jag väl inte

Stopp
Precis

Där

Utan att jag vill
Utan att jag tänker
Utan att jag gör något

Blir det lyckokänsla i magen

Jag antar att jag bara tycker om att höra att jag är smal

Jag skulle aldrig banta

Aldrig med flit iallafall




Fri vers av Mrsbok
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-22 23:12



Bookmark and Share


  stråströ
sötaste vackraste vän! Har du pratat med någon om den känslan?
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Mrsbok
Mrsbok