Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökridå

Vadå omärkligt
Han försvann ur mitt liv
omärkligt
Som om! det finns en motsvarighet,
att försvinna märkligt?
Märkbart är det väl?
I så fall
Men vore det märkbart skulle man väl inte ens tala högt om det,
tänka högt, eller tänka på det alls
Omärkligt försvinnande är
som en rök som man
inte tänker mer på när den väl upplösts
Out of sight, out of mind
Men du
Du
är märklig
Bortom grammatik
är du
Din försvunnenhet
så kännbar
Och det känns
märkligt, märkligt, märkligt
Jag hostar din rök




Fri vers av bisarr
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-23 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bisarr