Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter 2.012

På en tröja, texten
FUCK IT ALL, FUCK THIS WORLD
Vi fnissar virtuellt
via Instant Messaging
åt interna(tionella) fnissbarheter

Googlar skolor-jobb-internships
Vilket ship som helst,
ta mig härifrån
Möjligheterna breder ut sig och deltat växer och
jag går ner mig redan på strandbanken
Kvicksand

Dessa
jävla möjligheter
Vad har de gjort med oss,
generation Y
Generation Why?

Come on skinny love
Men du
är lite mer tilltagen, å björnfamn
På andra sidan Atlanten
Jag vrider ryggen helt fel
med flit
Gör nyuppfunna yogaställningen "Räkan"
på min enkelsäng

Jaag gliider,
som i reklamen,
över kanten av sängen

Jävla rastlöshet som lösgör sig
när man tror man har den kopplad
i isoleringen
Dess tysta skri tränger genom
den mest vadderade av väggar

Vintern pågåendes bak
rullgradinen
Minus typ nästan 20
i lördagsnatten och
kallt och ledsamt att prata
om framtiden när Nuet knappt ens finns
Glöm inte
långkalsongerna




Fri vers av bisarr
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-04 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bisarr