Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det här är vår

Björkens alldeles färska ljusgröna blad
får trädet att glöda,
som vårens svar på vintern rimfrost
Och säsongsövergången exploderar mitt i
mitt stillastående;
rullar rakt över minen av likgiltighet i mitt ansikte i fönstret
En värmebölja i slutet av april,
som en naturens bulldozer
Jag
försöker skaffa nya rutiner, nej - rutiner alls, icke-Du-rutiner
Men
det är för varmt i rummet,
elementet vräker värme genom velourbyxorna
Pollenvarningar,
sövande ljusa årstid
Hur
klara mig ut i, och igenom




Fri vers av bisarr
Läst 202 gånger
Publicerad 2012-04-30 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bisarr