Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Original ~20060425


Bad i rum

Som television utan ljud
Att dyka i ett badkar och se livet stiga
mot en värld skrudad i bubblor
Hon klippte alla band på sin handled
Hon klippte festivalbanden,
klippte de med den lilla nagelsaxen
Träpärlorna for över klinkers med värmeslingor i
Ett pillande med låset till örhänget,
en ansenlig tid, en hel evighet
Det finns tid och minuter än, badet är hett

Hårnål där, i en hög
Klirr
mot bältets spänne
Avklädnad i mjukt, fuktigt
badkarsljus
Huden är trygg och varm
och ljuset blått som livet
Här kan jag renas
Med ljuden utifrån filtrerade
av alldeles egna andetag




Fri vers av bisarr
Läst 160 gånger
Publicerad 2010-04-23 19:23



Bookmark and Share


  PPQ
du skriver spännande texter
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

bisarr