Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillträde förbjudet

Vaknar av att jag spottar Satan
rakt i ansiktet
Det landar på täcket, rivmärken på huden, men -
jag är ensam i sängen,
rummet,
livet

Vitt, vitt ljus
Måste vandra för att få bort demonen,
slänger benen över kanten,
fryser och huttrar så att det bränns

Stålsätter mig för dagen,
rummet,
livet
Pansarhud,
ingen jävel ska komma in!
Inte trampa min gräsmatta
inte skugga min sol;
hördu du, det blir inget med det!

Det tar
några dagar,
veckor...
För huden att förnyas
Nytt lager, men fortfarande
mina lagar
Inte en jävel ska in
under huden och krypa
Get off my lawn;
bara schas, iväg!




Fri vers av bisarr
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-23 19:35



Bookmark and Share


  theloglady
woohoooo....stay the fuck away :)
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

bisarr