Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövsprickningen

Så är den nu på väg
det vackraste av vackra
tiden som återkommer
den ljusgröna som får
själen att sjunga

återkomst




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-23 23:03



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Det skirt gröna, ja. Som ger en allergi. Men det är det värt.
2010-04-23

  stenen/ Yv Ericsson
Jaa. Återkomsten! Tack.
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP