Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstörelse

Dom kom med trollformler
klättrade över husen
som besatta, men det
var väl deras natur

vek hörnen i
telefonkatalogen
vem skulle dom ringa till?
kanske trodde dom
att det var Bibeln

tog kraften ur de vänaste
kvinnorna, de som
saknade motstånd
mot förstörelse

som flockarna av kajor som
har herrraväldet i min stad
cirklade dom över hustaken

åt dom upp varandra

men det var efter att de hade
slukat kvinnor och barn




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-24 01:42



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Detta känns som riktigt elaka luftburna tingestar!? vågar man sig ut nu månne? Denna gillar jag verkligen! Får så många bilder då de klättrar över husen och äter varandra:) Tack!
2010-04-24

  Catharina Edin VIP
Jag tänker nån slags fladdermöss, kanske mytiska slika? Skrämmande i vilket fall. Man vet ju aldrig.
2010-04-24

  Gawain
Huga, ett sånt sätt..

Slödder tänker jag spontant, men snarare otyg skulle jag mer gärna säga. Onda ting, eller (o)tyg, eller vad de nu var/är
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP