Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hördes så tydligt, skriket, hjälp mig!


Ett rop på hjälp...




Behövde värmen
brände sönder mig

Lockade
brände dig

Värmen
fick mig att glöda

för en stund





Fri vers (Fri form) av Spir@
Läst 469 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-24 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@