Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur lång tid är det kvar?

Och jag frågar igen
- Hur lång tid är det kvar?

tills vi får veta sanningen
tills det tunga täckelset faller

tills jag äntligen får vara ifred

tills jag får sova, sömn
är vad som fattas mig

liksom längtans röda cykel
och fladderfjärilarna
de som är lättare än vinden

som tiden aldrig kan fånga
och jag ser stillheten sänka sig

över de gröna kullarna

- Hur lång tid är det kvar?

tills jag får känna kärleksarmar
runt min kropp?

tills jag kan tala öppet om längtan
och tomhet byts mot klarhet

hur lång tid är det kvar
tills försoningen? Den eviga

Tack, säger jag, tack!

till dem som sett mig i

Ögonen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-24 21:10



Bookmark and Share


  Gawain
Rent väldigt i mitt sätt att se. Mycket väl avvägt i såväl estetisk som innehållsmässig balans -betydelsefullt. Snygga ordval och vackra bilder.
2010-04-25

  stenen/ Yv Ericsson
Kanske himmelen finns runt hörnet, som det säger i visan?
Var rädd om de där längtans känslorna. Dom är mycket bra att ha.
Ifall. Kärleksarmar tror jag det finns många för dig.
2010-04-24

  Catharina Edin VIP
You're welcome.
Längtande text. Denna gamla längtan man dras med. Finns där ens en uppfyllelse; är det möjligt?
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP