Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av de sötaste dikterna jag skrivit. Ska eventuellt bli en låt.


Lillan är rädd

Inne från rummet hörs sängen knaka
ut kommer Lillan hon tror på drakar.

Ropar på hjälp, springer till mamma
Lillan blir skickad till sängs medesamma.

Lillan är rädd och och vågar ej sova
hon ju höra draken den vrålar.

Nu blundar Lillan, önskar en prins.
En som kan dräpa draken som finns.

Plötsligt hör Lillan ett ljud, en fanfar
här kommer prinsen till hennes försvar.

Prinsen han kämpar tills svetten rinner
draken förlorar och prinsen vinner.

Draken är borta och Lillan är trött
prinsen vaktar när hon sover så sött.




Bunden vers (Rim) av Sannieo
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-24 22:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yeay, rimdikt!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Sannieo