Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där återkommande generationen


Nattsudd

Vår poesi var sena nätter och knattrande tangenter
klockan som tickar mot evighet, aldrig morgon.
Vi som saknade motivation, men ville veta allt
en inbillad känsla av förlust och alltid tomma spår.

Vi var generation som alltid svor på att
troget falla bort från verkligheten.




Fri vers (Fri form) av Sannieo
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-24 22:57



Bookmark and Share


    popsnöre
Fina ordval, träffande! Känner igen mig allt för väl...
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Sannieo