Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är trött och allmänt bitter i bland.


Ni spelar bort er

När ni mig från verkligheten sliter
där inga hårda ord längre biter
Där kraft hämtas ur jordens undergång
och trösten är allt mer än en simpel sång

Monster är det enda ord som beskriver nu
hur jag skulle må om jag var du
Med frätande tunga för att vara den som sänker andra
men se, jag kommer bara bort från er vandra

Jag må ge er lyckoönskningar i livet
men vem som ska stå på topp blir ganska givet.




Fri vers av Sannieo
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sannieo