Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattsudd


Mitt lilla jag

Vill bara klura på det lilla, och gömma mig bakom det stora
Krossa min egen mur och komma åt värdefull information
och inse att jag faktiskt är först och främst min egen superhjälte
Försöka hitta meningen med mig istället för livet som vi redan är
En dag ska jag ställa mig vid spegeln och bara se på insidan
som trots min utsida är det vackraste jag har




Fri vers (Fri form) av Sannieo
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-24 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sannieo