Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyckel till kontakt

Ingen tid

är lik mig
jag är inte lik tiden

att reagera naturligt
är nyckeln

ge mig tid och
köp mig tillit
bär mig och visa mig
att jag kan fästa
detta på mina axlar

en nyckel till kontakt
är en röd cykel
och en glad hund

lycko-saker som saknar
oro

människan behöver tid
tiden behöver ingenting




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-25 02:31



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Snyggt slut där; bra text!
2010-04-26

  stenen/ Yv Ericsson
Den röda cykeln återkommer i dina texter.
Lyckosaker som saknar oro. trygghetssaker. glada hundar är bra:)
2010-04-25

  Gawain
Tiden rör sig inte, däremot tingen den rymmer..

Gillar inslaget med den röda cyklen, antagligen för att jag har ett starkt minne av en scen från mitt livs odyssé med just en sån, performed in strict solitude för många år sen nu. Svårt att sätta i sammanhang såhär, men för mig triggar den bilden något starkt.
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP