Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi såg nu döden vinna

Solens strålar reflekteras i mitt sinne
lyfter ak 4an,

siktar noga
mitt vapen smattrar till,

korta salvor
träffar målen,

sprider döden
lyckat bakhåll,

skriken
deras satans ångest,

vår seger i augusisolen lever än,
inga fåglar kvittrar nu,

sommardagens tystnad
marken fylld av kroppar,

skriken
djurskrik,

overklig sekvens
huvudskotten tystar smärtan,

blodet
köttet,

benbitarna fyller marken
hjärnor utsmetade i gruset,

metallsmaken
blod i munnen,

inget syre kvar,

vi såg nu döden vinna




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-25 15:25



Bookmark and Share


  Aftonvännen
alla tänkte på ak 47or
på de andra med ak 47or
och att de måste beskydda sina 7.62
2010-04-25

  Nina Nightwish
Den var äcklig.. Utsmetad hjärna, blää.. Bra beskrivet, du får fram känslor i mig som inte känns så angenäma,hehe
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth