Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla känner, en del upplever, några finns till...


Hundar

Glänsande grafit
sval
ström av het asfalt
Hundra hundar
samlas
bränner vilande fötter
Skriver stigar
blödande
ritar läkande sår
Flämtande flockar
vädrar
kyler glödande tungor
Anar
ur skuggan
fläckar av tankar
rader av spår
obefläckade
oraderade
Skurna
i din kropp

Georg Erdmann 2009




Fri vers av Georg Erdmann
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-25 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Erdmann