Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del av text


Bilder

Nattens bilder. Bruntonade, urblekta kopior.
Repade av minnen, fläckade av förhoppningar
och föresatser. Framtonade, kolorerade själar
från förfluten tid. Tidstypiska, samtidigt främmande
väsen, insatta i röda herbarier, avsedda för oss alla.
Vi flyr, nakna, slumpvis pälsbeklädda med kala hjässor.
Natten vässar pilar. Jag gömmer mitt glödgade hjärta
i skirt silke. Dina drömmar skyddar och bevarar




Fri vers av Georg Erdmann
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-08 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Erdmann