Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkt

jag är svart i dina strålar av ljus
jag är mörk i dina tankar
släck mig när du vill
förblir jag din aska




Fri vers av Drömkram
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-25 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram