Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I mean seriously, how often do you look at a man's shoes?"-Red, "Shawshank Redemption


Hämta dina skor

Gå och hämta ett par skor
För nu behövs de nog
När vi går i tanken
Över sten och mark och skog

Bevara min värld
Ge mig din hand
Grusade gator
Dagar blev till sand

Hämta dina skor
Gör dig beredd
Hämta dina skor
Utan att bli sedd

Dina fötter rör upp
Ett moln av damm
Vi går igenom allt
Sten och sly och slam

Hämta dina skor
De med spännen på
Det är dags nu
Det är dags att börja gå

Hämta dina skor
De du gillar bäst
Hämta dina skor
De du använt mest

Hämta dina skor
De med spännen på
Ja, hämta dina vackra
Så kan vi börja gå

Om du hämtar dina skor
Kan vi börja gå
Och jag hämtar mina skor
Så att du slipper stå
Och vänta

Så, hämta dina skor
Så ger vi oss iväg




Fri vers av En Liten Poet
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-25 21:54



Bookmark and Share


    ooskar
bra! har du lyssnat något på Lisa Ekdahl?
2010-05-31

  blå fjäril
Härlig text :)
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

En Liten Poet