Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säg någonting som inte är tvivelaktigt och svårt att berätta.


När mörkret fallit

Jag sitter i mörkret och gräver ner mig
Det var längesen, sentimentalitet
Du vet inte och lär aldrig veta
Vad beträffar dig, så vet jag aldrig hur

Det var så många gånger jag kunde säga
Men det kom saker emellan igen
Någon dag framöver ska jag väl
Ge dig de ord jag så länge velat dela med

Det är så svårt att veta om
Jag vet inte om du bryr dig
Eller om jag bara är flyktig
Du vet inte hur mycket du
Faktiskt betyder

Kvällen kommer och likaså gör världens kval
Det verkar enkelt när man tänker på
Att det verkar så enkelt som det aldrig är
För du vet aldrig vad jag vill säga inte vad jag vill ge

Det är så svårt att säga
Så otroligt svårt
För det finns så många ord
Som aldrig kommit ut
Att jag vill komma nära

När mörkret fallit
Och du har kommit hit
När solen har gått ner
Och mörkret fallit
Då ska du få veta allt

Allt jag tycker om




Fri vers av En Liten Poet
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-17 22:58



Bookmark and Share


  Neesy
Skrivandet går bra ser jag! ;)

Härlig text, kändes som jag hittade mig själv bland alla dessa ord.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

En Liten Poet