Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag sover ensam ikväll

Solen går ner över skogarna
Jag går här och känner vår
Det knakar så i alla fogarna
Jag märker tanken där jag går

Det har gått en vecka sen sist
Jag förstår vart det är vi vill
Det rör inte mig, du bryr dig visst
Jag har ändå inga knep att ta till

Och jag sover ensam igen
I en dröm gjord för två
Ja, jag sover ensam igen
Drömmarna blev för små

Det kommer pollen i skyn
Det börjar kännas som det ska
Dina lockar skymmer aldrig vyn
Ingen av oss ringer och det går lika bra

Behöver du mig på riktigt, ens
Jag vet inte vad du tänker på
Anta att jag inte vet hur det känns
Men skulle jag verkligen kämpa då

Det finns inget kvar att säga för mig
Timmarna flyr så snabbt idag
Våren kommer och tanken på dig
Men det bara för att jag är jag

Och jag sover ensam igen…

Jag sover ensam igen
I en säng gjord för en
Du får gärna komma hit
För jag sover ensam ikväll
Men det vet du väl

Och jag sover ensam igen…




Fri vers av En Liten Poet
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-02 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En Liten Poet