Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brott och ett annat brott

Att lura gamla damer
på deras sparade pengar är
oomtvistat otillständigt

Rent avskyvärt

Men att slå kvinnor och barn
kan ibland ses som ursäktligt

De måste ju uppfostras!




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-26 18:14



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Ja, de är märkligt hur våra domstolar dömer. Hur kan man i vårt rättsväsende få möjligheten att tolka lagen så fritt efter eget huvud? Hur kan man komma till rätta med det? Vi har inte tid med att vänta på att dessa personers värderingar och normer ska förändrs i alla fall.
2010-04-27

  Gawain
Allt stryk är åt fanders galet. Särskilt mot de som kanske är mindre bemedlade att värja sig med samma sak. Urs.

Ur led är människan, på sina håll,,
2010-04-26

  Kristian Lind
Rättvisepoeten har talat!
Visst måste de måste uppfostras!
2010-04-26

  stenen/ Yv Ericsson
Det känns "hedenhös" även om det antagligen fortfarande är så.
snyggt!
2010-04-26

  Catharina Edin VIP
Den som slår ett barn är den uslaste av usla!
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP