Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min illvilja

Du är min illvilja
Du kunde,
du borde ha varit allt jag drömt om
...du borde ha varit min dröm
Kanske är det aldrig för sent att drömma
men inatt vill jag lämna dig bakom mig

Jag visste aldrig att någon annans tårar
kunde orsaka så mycket skada
Att någon annans besvikelse
kan svida mycket värre än min egen

Varför har jag ingen rätt att drömma
när jag går i sömnen genom livet?

Du är min illvilja
Inatt vill jag lämna dig bakom mig
Men hur
lämnar jag
min egen hud?




Fri vers av Shawnee
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-27 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shawnee
Shawnee