Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mej älskade





Kom till mej käraste ikväll

Kom så ska vi få liv i elden

Våra själalågor förenas

Vi kommer att bli så mycket

starkare tillsammans

Mörkret och håglösheten

ska ge vika i vår omfamning

och i gnistrande kyssar

Låt oss smeka varandra

lyckliga och sjunga

och sen bär det av ut på

picknick bland vitsipporna






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-27 20:11



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ja, så fint!
2010-05-16

  Suzy med punkterna
Fiiint
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP