Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som bara var vårt

De underbara timmarna
är över, du är borta nu

Kvar finns jag, ensam i
rummet där vi var
tillsammans alldeles
nyss

Lägger mig i sängen,
kudden har kvar din
doft

Väntar på att tårarna
ska sluta rinna, smärtan
avta, inser att det inte
kommer bli så

Reser mig sakta upp,
plockar ihop mina sista
saker

Ser mig omkring en
sista gång

Tar min väska, går ut
ur rummet, stänger
dörren

Lämnar det som bara
var vårt..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-20 22:19



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh det är jobbigt med kärleksbekymmer verkligen....jag känner med dig!
2010-11-21

    Max Poisé
Tyngden och smärtan ligger som en tät dimma. Den bränns snart bort av de nya starka solstrålarna som kommer!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP