Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du var kärlek för mig ska du veta. du var allt.


ibland glömmer jag den delen av mitt liv

när sommaren
står
för dörren och
gräset sakta men säkert
blir grönare

tänker jag alltid på dig


de två senaste somrarna har
du
ägt
mitt hjärta
min hand
och mina tankar



nu var det längesen du var
min
det var många långa månader sen
jag bröt den finaste kärleken jag någonsin
smakat


du var min bästa vän
min älskare
min själsfrände
och min eviga lycka


stunderna som passerade
snabbare
än snabbast

du fick mina kyssar mitt tråkiga morgonhumör
mina filosofier min oskuld
mina förstora tröjor en halvan av min säng
min tandborste mina tårar mitt skratt
mina sluddrande kärleksförklaringar
och du fick höra mig säga de tre svåraste orden i universum



nu lyssnar jag på våra låtar
och tackar gud
om han nu finns
för att jag
fått känna hur hjärtat kan brinna
klart
fint
vackert
underbart

tack för den tiden
tiden som var en evig sommar




Fri vers av komigenlena
Läst 426 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-28 20:49



Bookmark and Share


  flyfinik
"och du fick mig att säga de tre svåraste orden i universum"

bra text!
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

komigenlena
komigenlena