Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

Var är livet?
Var är jag?
Allt är bara grått och trist.
All lycka är borta.
Allt ljus är mörkt.
Inget finns kvar.
Jag är tom och vinden blåser rakt igenom mig.

Jag går i mitt vakuum och ser saker hända där utanför.
Där ute, där jag inte får vara.
Jag kan inte komma dit och ingen kommer att släppa ut mig.
jag är fångad i detta händelselösa vakuum.

Allt är trist och meningslöst.
Det driver mig till ruinens brant.
Får mig att tyna bort
så att mina vänner inte märker mig.




Fri vers av Joel Sandström
Läst 223 gånger
Publicerad 2010-04-28 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Sandström